Actueel

Zomer

21 juni 2019

De zomer begint op vrijdag 21 juni en als we de berichten mogen geloven zitten we deze zomer vaker buiten dan binnen. Daarbij mogen bloemen natuurlijk niet ontbreken op uw tuintafel, wat dacht u van een mooi veldboeket?! Vul dáárom, juist nu, uw vazen met prachtige zomerbloemen.


Tuinfeesten

27 juni 2019

Met dit mooie weer is het natuurlijk geweldig om een tuinfeest te organiseren.
Denk bij de voorbereiding van een BBQ ook eens aan mooie zomerbloemen op uw
tuintafel. Bloemen, mits een beetje beschut en niet in de zon, staan vaak langer in de buitenlucht dan binnen in de woonkamer. En een heerlijke BBQ is pas écht compleet wanneer er ook prachtige, kleurrijke bloemen op tafel staan.


Vakantie

29 juli 2019

Wij gaan dit jaar met vakantie van maandag 29 juli t/m zaterdag 17 augustus. Deze periode zijn wij dan ook gesloten. Maandag 19 augustus zijn wij vanaf 13.00 uur weer geopend en zien wij u graag terug in onze winkel!


Geef een bloemenabonnement cadeau!

19 augustus 2019

Vind je het ook zo lastig om een passend cadeau  te vinden voor je ouders,
schoonouders, opa en oma of de oppas van je kinderen?
Een bloemenabonnement is een “mooi” idee! Wat houdt het precies in? Elke week, om de week of eens per maand leveren we bij de ontvanger een mooi boeket af op een passende vaas. Dit is een leenvaas, wat betekent dat wij deze vaas telkens ruilen. Dus geen zorgen meer of de juiste vaas voor handen is. De ontvanger hoeft alleen nog maar het boeket een mooi plekje te geven. En wat is er leuker dan elke keer weer verrast te worden met een boeket bloemen van het seizoen?! Vraag bij ons in de winkel (of bel) voor de mogelijkheden! Tel: 0570 652205


De Mantelzorgpas

23 augustus 2019

De gemeente Deventer introduceert samen met Deventer winkeliers en ondernemers de Mantelzorgpas. Een persoonlijke blijk van waardering en een steuntje in de rug. Daarmee zeggen we: wij zien wat u allemaal doet voor uw naaste(n) en zijn daar heel erg blij mee! Dankzij de Mantelzorgpas Deventer krijgt u voordeel bij ons in de winkel deze pas biedt u nu de exclusieve mogelijkheid om met maar liefst 15% voordeel het mooiste boeket voor diegene, of uzelf, samen te stellen.
De Mantelzorgpas Deventer is heel eenvoudig in gebruik. U gebruikt de pas in onze winkel gewoon als betaalpas. De Mantelzorgpas wordt door de betaalautomaat gehaald en wij zorgen ervoor dat uw voordeel direct verrekend wordt met het te betalen bedrag.