Actueel

Winter

21 december 2017

De winter begint officieel op 21 december, maar de eerste sneeuwvlokken zijn gevallen. Wij zijn ook helemaal in winterse sferen, de kerst is immers in aantocht! Natuurlijk zijn er de prachtige Amaryllissen weer met een grote diversiteit qua kleur en bloeiwijze. Ook  de takken met vruchten van deze tijd zoals Ilex en mooie bes Eucalyptus hebben wij in de winkel. Kortom geniet niet alleen buiten van de winter, maar haal de warmte in huis met sfeervolle bloemen!


Kerstgeschenken

22 december 2017

De kerstdagen lenen zich bij uitstek om iemand een warm hart toe te dragen. Een sfeervol kerstboeket of kerstcreatie is dan een mooi gebaar als blijk van waardering voor het afgelopen jaar. Kom, mail of bel naar onze winkel en vraag naar de mogelijkheden. Voor iedere persoon, bedrijf of gelegenheid kunnen wij een passende creatie maken.


Kerst

25 december 2017

De kerstdagen brengen de meeste mensen door in familie- of vriendenkring. Maak uw interieur compleet met mooie bloemen op passende vazen. Zowel de entree als uw woonkamer vragen om een mooi kerstboeket! De bloemen van dit seizoen zijn er in diverse kleuren, dus voor elk interieur kunnen wij iets moois creëren! Kom langs en geniet van de kerstsfeer!


3e Kerstdag

27 december 2017

In verband met de moeilijke aanvoer van verse bloemen zijn wij woensdag 27 december gesloten.
Donderdag 28 december zijn wij weer geopend en bereiden wij ons voor om uw Oud & Nieuw te voorzien van “spetterende” Nieuwjaarsboeketten.


Oud & Nieuw

31 december 2017

En dan is het al bijna tweeduizendachttien….
Waarschijnlijk viert u de jaarwisseling met vrienden, familie of gezellig bij de buren? Hierbij mag natuurlijk een “spetterend” Nieuwjaarsboeket niet ontbreken, verras uw gastvrouw of gastheer met zo’n mooi boeket!


Nieuwjaar

1 januari 2018

Wij wensen u allen een voorspoedig, gelukkig maar vooral een gezond 2018!
Op donderdag 4 januari 2018 staan wij weer vol met creatieve ideeën voor u klaar.
Dinsdag 2 januari en woensdag 3 januari zijn wij gesloten.


De Mantelzorgpas

4 januari 2018

De gemeente Deventer introduceert samen met Deventer winkeliers en ondernemers de Mantelzorgpas. Een persoonlijke blijk van waardering en een steuntje in de rug. Daarmee zeggen we: wij zien wat u allemaal doet voor uw naaste(n) en zijn daar heel erg blij mee! Dankzij de Mantelzorgpas Deventer krijgt u voordeel bij ons in de winkel deze pas biedt u nu de exclusieve mogelijkheid om met maar liefst 15% voordeel het mooiste boeket voor diegene, of uzelf, samen te stellen.
De Mantelzorgpas Deventer is heel eenvoudig in gebruik. U gebruikt de pas in onze winkel gewoon als betaalpas. De Mantelzorgpas wordt door de betaalautomaat gehaald en wij zorgen ervoor dat uw voordeel direct verrekend wordt met het te betalen bedrag.


Geef een bloemenabonnement cadeau!

6 januari 2018

Vind je het ook zo lastig om een passend cadeau  te vinden voor je ouders, schoonouders, opa en oma of de oppas van je kinderen?
Een bloemenabonnement is een “mooi” idee! Wat houdt het precies in? Elke week, om de week of eens per maand leveren we bij de ontvanger een mooi boeket af op een passende vaas. Dit is een leenvaas, wat betekent dat wij deze vaas telkens ruilen. Dus geen zorgen meer of de juiste vaas voor handen is. De ontvanger hoeft alleen nog maar het boeket een mooi plekje te geven. En wat is er leuker dan elke keer weer verrast te worden met een boeket bloemen van het seizoen?! Vraag bij ons in de winkel (of bel) voor de mogelijkheden! Tel: 0570 652205