Actueel

Zomer

21 juni 2017

De zomer is begonnen en hoe! Met tropische temperaturen zijn wij dit jaar gestart! Met dit prachtige weer is het natuurlijk heerlijk buiten zitten, dus een boeket op uw tuintafel mag zeker niet ontbreken. De meeste bloemen lenen zich hier uitstekend voor. En zomerbloemen zijn er nu natuurlijk in een grote diversiteit met al hun vrolijke en uitbundige kleuren. Kom langs om te genieten van al dit moois en laat een prachtig boeket samenstellen.

Bekijk de foto’s


Vakantie

7 augustus 2017

Ook wij gaan dit jaar weer met vakantie.
Wij zijn daarom gesloten van maandag 7 augustus t/m zaterdag 26 augustus.
Maandag 28 augustus vanaf 13.00 uur staan wij weer vol passie in de winkel.


Geef een bloemenabonnement cadeau!

28 augustus 2017

Vind je het ook zo lastig om een passend cadeau  te vinden voor je ouders, schoonouders, opa en oma of de oppas van je kinderen?
Een bloemenabonnement is een “mooi” idee! Wat houdt het precies in? Elke week, om de week of eens per maand leveren we bij de ontvanger een mooi boeket af op een passende vaas. Dit is een leenvaas, wat betekent dat wij deze vaas telkens ruilen. Dus geen zorgen mee of de juiste vaas voor handen is. De ontvanger hoeft alleen nog maar het boeket een mooi plekje te geven. En wat is er leuker dan elke keer weer verrast te worden met een boeket bloemen van het seizoen?! Vraag bij ons in de winkel (of bel) voor de mogelijkheden! Tel: 0570 652205


Fleurop Cadeaushopdealer

29 augustus 2017

Wij zijn officieel “Fleurop Cadeaushopdealer”. Dit houdt in dat wij naast prachtige bloemen ook een cadeau kunnen toevoegen bij uw Fleurop order.
Het assortiment bestaat uit verschillende wijnen, vazen, knuffels (Nijntje en Bella de beer) en chocolade. Voor meer informatie over het assortiment: bezoek de website van Fleurop.

www.fleurop.nl