Actueel

Lente

21 maart 2019

De lente is begonnen! De bolletjes in de tuinen staan overal weer rijk te bloeien, ook de bloesems aan de bomen en struiken komen tevoorschijn.
Officieel begint de lente op 21 maart, maar omdat de voorjaarsbloemen al ver voor deze datum worden aangeleverd hebben wij al volop de lentekriebels. Bij ons in de winkel hebben wij mooie tulpensoorten maar ook andere voorjaarsbloemen zoals Anemonen, Ranonkels en Hyacinten. De Franse tulpen zijn bijvoorbeeld ook mooi te combineren met Salix of Kastanje takken. De keuze is groot, kom naar onze winkel en haal de LENTE in je huis!!


Hemelvaartsdag

30 mei 2019

Hemelvaartsdag, vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni zijn wij gesloten.
Maandag 3 juni om 13.00 uur zijn wij weer geopend!


Geef een bloemenabonnement cadeau!

4 juni 2019

Vind je het ook zo lastig om een passend cadeau  te vinden voor je ouders,
schoonouders, opa en oma of de oppas van je kinderen?
Een bloemenabonnement is een “mooi” idee! Wat houdt het precies in? Elke week, om de week of eens per maand leveren we bij de ontvanger een mooi boeket af op een passende vaas. Dit is een leenvaas, wat betekent dat wij deze vaas telkens ruilen. Dus geen zorgen meer of de juiste vaas voor handen is. De ontvanger hoeft alleen nog maar het boeket een mooi plekje te geven. En wat is er leuker dan elke keer weer verrast te worden met een boeket bloemen van het seizoen?! Vraag bij ons in de winkel (of bel) voor de mogelijkheden! Tel: 0570 652205


De Mantelzorgpas

7 juni 2019

De gemeente Deventer introduceert samen met Deventer winkeliers en ondernemers de Mantelzorgpas. Een persoonlijke blijk van waardering en een steuntje in de rug. Daarmee zeggen we: wij zien wat u allemaal doet voor uw naaste(n) en zijn daar heel erg blij mee! Dankzij de Mantelzorgpas Deventer krijgt u voordeel bij ons in de winkel deze pas biedt u nu de exclusieve mogelijkheid om met maar liefst 15% voordeel het mooiste boeket voor diegene, of uzelf, samen te stellen.
De Mantelzorgpas Deventer is heel eenvoudig in gebruik. U gebruikt de pas in onze winkel gewoon als betaalpas. De Mantelzorgpas wordt door de betaalautomaat gehaald en wij zorgen ervoor dat uw voordeel direct verrekend wordt met het te betalen bedrag.