Actueel

Zomer

21 juni 2018

Alhoewel we al weken buitengewoon zomerse temperaturen hebben begint
meteorologisch gezien de zomer op 21 juni!

En als het zo doorgaat met het weer, zitten we deze zomer vaker buiten dan binnen 🙂
Daarbij mag een zomers boeket natuurlijk niet ontbreken op uw tuintafel. Of vul een aantal kleine vaasjes met losse mooie zomerbloemen zodat het één mooi geheel wordt in uw tuin. Zomerbloemen zijn er in overvloed met al haar prachtige kleuren. In onze winkel is er volop keus!


Geef een bloemenabonnement cadeau!

2 juli 2018

Vind je het ook zo lastig om een passend cadeau  te vinden voor je ouders, schoonouders, opa en oma of de oppas van je kinderen?
Een bloemenabonnement is een “mooi” idee! Wat houdt het precies in? Elke week, om de week of eens per maand leveren we bij de ontvanger een mooi boeket af op een passende vaas. Dit is een leenvaas, wat betekent dat wij deze vaas telkens ruilen. Dus geen zorgen meer of de juiste vaas voor handen is. De ontvanger hoeft alleen nog maar het boeket een mooi plekje te geven. En wat is er leuker dan elke keer weer verrast te worden met een boeket bloemen van het seizoen?! Vraag bij ons in de winkel (of bel) voor de mogelijkheden! Tel: 0570 652205


De Mantelzorgpas

16 juli 2018

De gemeente Deventer introduceert samen met Deventer winkeliers en ondernemers de Mantelzorgpas. Een persoonlijke blijk van waardering en een steuntje in de rug. Daarmee zeggen we: wij zien wat u allemaal doet voor uw naaste(n) en zijn daar heel erg blij mee! Dankzij de Mantelzorgpas Deventer krijgt u voordeel bij ons in de winkel deze pas biedt u nu de exclusieve mogelijkheid om met maar liefst 15% voordeel het mooiste boeket voor diegene, of uzelf, samen te stellen.
De Mantelzorgpas Deventer is heel eenvoudig in gebruik. U gebruikt de pas in onze winkel gewoon als betaalpas. De Mantelzorgpas wordt door de betaalautomaat gehaald en wij zorgen ervoor dat uw voordeel direct verrekend wordt met het te betalen bedrag.


Vakantie

6 augustus 2018

Dit jaar gaan wij met vakantie van maandag 6 augustus t/m zaterdag 25 augustus.
Maandag 27 augustus zijn wij vanaf 13.00 uur weer geopend!