Actueel

Lente

21 maart 2019

De lente is begonnen! De bolletjes in de tuinen staan overal weer rijk te bloeien, ook de bloesems aan de bomen en struiken komen tevoorschijn.
Officieel begint de lente op 21 maart, maar omdat de voorjaarsbloemen al ver voor deze datum worden aangeleverd hebben wij al volop de lentekriebels. Bij ons in de winkel hebben wij mooie tulpensoorten maar ook andere voorjaarsbloemen zoals Anemonen, Ranonkels en Hyacinten. De Franse tulpen zijn bijvoorbeeld ook mooi te combineren met Salix of Kastanje takken. De keuze is groot, kom naar onze winkel en haal de LENTE in je huis!!


Secretaressedag

18 april 2019

De Nationale Secretaressedag is zoals ieder jaar de 3e donderdag in april. Uw secretaresse verdient op deze dag een éxtra blijk van waardering! Een klein gebaar, een mooi boeket, even een extra attentie! Wij maken passende Secretaressedag boeketten dus verras ze ermee! Ga naar http://www.paulhafkamp.nl/online-bloemen-bestellen/ stuur een mail bloemen@paulhafkamp.nl of bel ons 0570 652205 met uw wensen wij verzorgen het voor u!


Pasen

21 april 2019

Pasen valt dit jaar op 21 en 22 april. Wij hebben fleurige boeketten en losse bloemen om de paasbrunch of het paasdiner extra kleur te geven! Kom in de winkel en geniet van onze Bijzondere bloemen!


Koningsdag

27 april 2019

Zaterdag 27 april is het weer Koningsdag! We hebben natuurlijk voor deze dag speciale oranje bloemen om uw vazen mee te vullen! Dus haal voor dit weekend gezellige, “Koninklijke” oranje bloemen in huis of trakteer uzelf op een mooie oranje boeket! Wij vieren deze dag, net als u, en zijn daarom zaterdag 27 april gesloten.


Geef een bloemenabonnement cadeau!

29 april 2019

Vind je het ook zo lastig om een passend cadeau  te vinden voor je ouders,
schoonouders, opa en oma of de oppas van je kinderen?
Een bloemenabonnement is een “mooi” idee! Wat houdt het precies in? Elke week, om de week of eens per maand leveren we bij de ontvanger een mooi boeket af op een passende vaas. Dit is een leenvaas, wat betekent dat wij deze vaas telkens ruilen. Dus geen zorgen meer of de juiste vaas voor handen is. De ontvanger hoeft alleen nog maar het boeket een mooi plekje te geven. En wat is er leuker dan elke keer weer verrast te worden met een boeket bloemen van het seizoen?! Vraag bij ons in de winkel (of bel) voor de mogelijkheden! Tel: 0570 652205


De Mantelzorgpas

30 april 2019

De gemeente Deventer introduceert samen met Deventer winkeliers en ondernemers de Mantelzorgpas. Een persoonlijke blijk van waardering en een steuntje in de rug. Daarmee zeggen we: wij zien wat u allemaal doet voor uw naaste(n) en zijn daar heel erg blij mee! Dankzij de Mantelzorgpas Deventer krijgt u voordeel bij ons in de winkel deze pas biedt u nu de exclusieve mogelijkheid om met maar liefst 15% voordeel het mooiste boeket voor diegene, of uzelf, samen te stellen.
De Mantelzorgpas Deventer is heel eenvoudig in gebruik. U gebruikt de pas in onze winkel gewoon als betaalpas. De Mantelzorgpas wordt door de betaalautomaat gehaald en wij zorgen ervoor dat uw voordeel direct verrekend wordt met het te betalen bedrag.